Contract de licenta

Inainte de a utiliza aplicatia, va rugam sa cititi termenii contractuali de mai jos.

Orice utilizare a aplicatiei inseamna acceptarea pe deplin si neconditionat a termenilor prezentului acord. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu puteti utiliza aplicatia mobila pentru niciun scop.

1. Termeni generali

1.1. Acest Acord de licenta („Licenta”) stabilește conditiile de utilizare a aplicatiei Mobile tapXphone („Aplicatie”) si este incheiat intre orice persoana care utilizeaza Aplicatia („Utilizator”) și IBA Group ca, 2583/13 Petrzilkova St. , Praga 5, 158 00, Cehia TVA CZ27365824, detinatorul drepturilor exclusive la cerere („Titularul dreptului”).

1.2. Copiind aplicatia, instaland-o pe dispozitivul mobil sau utilizand aplicatia in orice mod, Utilizatorul iși exprima acordul deplin și neconditionat cu privire la termenii acestei licente.

1.3. Utilizarea aplicatiei este permisa numai in conditiile acestei licente. Cu exceptia cazului in care Utilizatorul accepta integral termenii licentei, acesta nu va utiliza Aplicatia in niciun scop. Utilizarea aplicatiei cu incalcarea (implicita) a oricaruia dintre termenii acestei licente este interzisa.

1.4. Utilizarea aplicatiei de catre utilizator in baza acestei licente in scopuri comerciale este gratuita. Utilizarea aplicatiei in conditii si modalitati care nu sunt prevazute de prezenta licenta va fi permisa numai pe baza unui acord separat cu Titularul drepturilor.

1.5. Prin utilizarea aplicatiei, Utilizatorul este de acord ca urmatoarele documente, ale caror conditii sunt pe deplin aplicabile utilizarii aplicatiei, fac parte integranta din aceasta licenta:

• Reguli privind utilizarea aplicatiei mobile tapXphone postate online la adresa web https://tapXphone.com

Aceste documente (inclusiv orice parți ale acestora) pot fi modificate unilateral de catre Titularul drepturilor fara o notificare ulterioara. Documentul revizuit va intra in vigoare la publicare, cu exceptia cazului in care se prevede altfel printr-o noua versiune a documentului.

1.6. Prezentul document este o traducere a licentei din limba engleza. In cazul unei neconcordante intre termenii licentei din limba engleza si prezenta traducere, va prevala versiunea in limba engleza.

2. Drepturi privind utilizarea aplicatiei

2.1. Titularul dreptului are drepturi depline asupra aplicatiei.

3. Licenta

3.1. Titularul dreptului acorda utilizatorului o licenta simpla (neexclusiva), netransferabila, gratuita pentru a utiliza aplicatia oriunde in lume in urmatoarele moduri:

3.1.1. Aplicatia poate fi utilizata doar pentru funcționalitatea pentru care a fost realizata, prin descarcarea si instalarea pe dispozitivele mobile ale utilizatorului. Utilizatorul poate instala aplicatia pe un numar nelimitat de dispozitive mobile.

3.2. Aplicatia trebuie utilizata sub numele „tapXphone”. Utilizatorul nu poate schimba numele aplicatiei, nu poate modifica si/sau sterge o notificare privind drepturile de autor sau o alta indicatie a Titularului dreptului.

4. Limitari/constrangeri pentru utilizarea aplicatiei

4.1. Cu exceptia utilizarii in scopul pentru care a fost realizata si in conformitate cu termenii specificati in mod expres de aceasta Licenta, Utilizatorul nu poate modifica, decompila, dezasambla, decripta sau efectua alte actiuni cu codul sursa al aplicatiei care vizeaza obtinerea de informatii cu privire la implementarea algoritmilor utilizati in aplicatie, crea programe/software derivate pe baza aplicatiei, precum si sa utilizeze in alt mod (sa permita utilizarea) aplicatiei sau a oricaror componente ale aplicatiei stocate de aplicatie pe dispozitivul mobil al utilizatorului, fara permisiunea scrisa a Titularului dreptului.

4.2. Utilizatorul nu are dreptul sa distribuie aplicatia in niciun fel, inclusiv ca parte a compilatiilor aplicatiei, fara acordul scris al titularului drepturilor.

4.3. Utilizatorul nu poate distribui aplicatia sub nicio alta forma decat cea in care a primit-o, fara acordul scris al Titularului drepturilor.

4.4. Utilizatorul nu poate sa foloseasca Aplicatia daca a primit si instalat o copie a acesteia din alta sursa decat Google Play.

4.5. La utilizarea aplicatiei, in calitate de Utilizator nu trebuie:

4.5.1. sa incalce drepturile tertilor, inclusiv persoanele minore si/ sau sa provoace daune in orice mod;

4.5.2. sa se substituie oricarei alte persoane sau reprezentant al unei organizatii si/sau comunitati fara a fi autorizat sa faca acest lucru, inclusiv a angajatilor Titularului de drepturi si/sau a furnizorului/bancii de servicii de acceptare la plata a cardurilor, pentru reprezentantii partenerilor Titularului de drepturi si sa aplice orice alte forme si metode de reprezentare ilegala a altor persoane online, precum si sa induca in eroare detinatorii de carduri si detinatorii de drepturi cu privire la caracteristicile oricarui subiect sau obiect;

4.5.3. sa utilizeze datele de autorizare care nu apartin Utilizatorului, sa utilizeze mijloace electronice de plata (inclusiv carduri bancare) fara prezenta fizica a unui titular de card;

4.5.4. sa colecteze si stocheze date personale ale altor persoane fara autorizatia corespunzatoare;

4.5.5. sa intrerupa functionarea normala a aplicatiei, inclusiv:

4.5.5.1. sa instaleze pe dispozitivul mobil pe care este instalata aplicatia orice software/firmware destinat accesului la functii care nu sunt destinate Utilizatorului;

4.5.5.2. sa incarcarce pe dispozitivul mobil pe care este instalata aplicatia, software piratat sau continut ilegal;

4.5.5.3.sa instaleze aplicatii rau intentionate pe dispozitivul mobil pe care este instalata aplicatia;

4.5.5.4. sa efectueze inregistrari foto si video ale evenimentelor pe ecranul dispozitivului mobil in timpul functionarii aplicatiei.

4.5.5.5. sa instaleze alte aplicatii din surse nesigure pe dispozitivul pe care este instalata aplicatia.

4.5.5.6. sa participe la orice actiune de incalcare a oricaror restrictii si interdictii impuse de aceasta licenta;

4.5.5.7. in caz contrar, incalca standardele legale, inclusiv dreptul international.

5. Termeni de utilizare a functiilor specifice ale Aplicatiei

5.1. Anumite functii ale aplicatiei pot fi disponibile numai atunci cand dispozitivul este conectat la Internet. Este exclusiv responsabilitatea Utilizatorului sa obtina si sa plateasca pentru o astfel de conexiune la Internet in conditiile si in functie de tarifele furnizorului sau de comunicatii mobile sau al furnizorului de servicii de internet.

5.2. Aplicatia ofera Utilizatorului, in conformitate cu prevederile contractului de acceptare la plata a cardului incheiat cu banca, posibilitatea de a accepta plati tip contactless efectuate de detinatorii de carduri folosind carduri bancare sau portofele de plata electronice.

5.3. Titularul drepturilor nu este responsabil pentru continutul si/sau relevanta parametrilor de configurare necesari pentru acceptarea platilor folosind aplicatiile furnizate de banca ce furnizeaza serviciul de acceptare la plata a cardurilor. Titularul drepturilor nu este responsabil pentru continutul si/sau relevanta informatiilor furnizate de banca ce ofera serviciile de acceptare la plata a cardurilor, inclusiv informatii despre costul serviciilor oferite, precum si disponibilitatea acestora.

5.4. Utilizatorul interactioneaza cu banca ce ofera servicii de acceptare la plata a cardurilor pentru a contracta aceste servicii si pentru a incheia contractul necesar in mod independent (fara participarea Titularului drepturilor) si in conformitate cu regulile de furnizare a serviciilor oferite de banca acceptatoare.

5.5. Titularul drepturilor nu este responsabil pentru operatiunile financiare si orice alte operatiuni efectuate de Utilizator si de banca e ofera serviciile de acceptare la plata a cardurilor, precum si pentru orice consecinte ale contractarii serviciului de catre Utilizator de la banca.

5.6. Utilizatorul este notificat prin prezenta, intelege si este de acord ca aplicatia poate colecta date statistice si de monitorizare anonimizate cu privire la utilizarea aplicatiei, precum si de pe dispozitivul mobil pe care este instalata aplicatia si le poate transfera automat Titularului drepturilor.

5.7. Utilizatorul intelege ca a selectat in mod independent dispozitivul mobil pe care este utilizata aplicatia. In consecinta, Utilizatorul este notificat prin prezenta si este de acord ca Titularul drepturilor nu este responsabil pentru calitatea dispozitivului mobil utilizat, a componentelor sale hardware, care pot duce la erori, intreruperi, functionare lenta si de calitate scazuta a aplicatiei sau a componentelor si/sau caracteristicilor sale individuale.

6. Raspunderea conform licentei

6.1. Aplicatia este furnizata in conditiile prezentate. Titularul drepturilor nu ofera garantii cu privire la functionarea fara erori si fara probleme a aplicatiei, sau a componentelor si/sau caracteristicilor sale individuale, potrivirea aplicatiei cu obiectivele specifice si asteptarile utilizatorului, siguranta fisierelor si / sau a datelor Utilizatorului si nu ofera alte garantii care nu sunt prevazute in mod expres in aceasta licenta.

6.2. Titularul drepturilor nu este raspunzator pentru consecintele directe sau indirecte ale oricarei utilizari sau incapacitatii de a utiliza aplicatia si/sau daunelor suferite de Utilizator si/sau de terti ca urmare a oricarei utilizari, a neutilizarii sau a incapacitatii de utilizare a aplicatiei sau componentelor si / sau caracteristicilor sale individuale, inclusiv situatiilor din cauza posibilelor erori sau esecuri ale aplicatiei.

6.3. Aceasta licenta si toate relatiile asociate cu utilizarea aplicatiei sunt guvernate de legile Republicii Cehe.

7. Actualizari / noi versiuni ale aplicatiei

7.1. Aceasta licenta se aplica tuturor actualizarilor viitoare / noilor versiuni ale aplicatiei. Prin acordul de a instala o actualizare sau o noua versiune a aplicatiei, Utilizatorul accepta termenii acestei licente la astfel de actualizari / versiuni noi ale aplicatiei, cu exceptia cazului in care o astfel de actualizare sau instalare a unei noi versiuni a aplicatiei este insotita de un alt acord de licentiere.

8. Modificari ale termenilor acestei licente

8.1. Acest Acord de licenta poate fi modificat unilateral de catre Titularul drepturilor. Notificarea Utilizatorului cu privire la modificarile termenilor acestei licente va fi publicata la: https://tapxphone.com. Aceste modificari ale termenilor contractului de licenta vor intra in vigoare de la data publicarii, cu exceptia cazului in care se specifica altfel in respectiva publicatie.

Grupul IBA SA

2583/13 str. Petrzilkova, Praga 5, 158 00, Cehia

TVA nr. CZ27365824

Data publicarii: 06/01/2020

Nr. 244-144 / 2020

Last updated